För ett smartare föreningsliv

Kläder och utrustning för korplag

Tifosi.se är en digital one stop shop vilket på riktig svenska innebär att du på ett och samma ställe kan klicka dig igenom en beställning av träning- och matchkläder och sen bara luta dig tillbaka och vänta på att de kommer till dig tryckta och klara.

Så här enkelt är Tifosi att använda

 • 1. Bläddra igenom produktkatalogen

  Här kan du bl.a. filtrera på sport, märken och de färger som ditt lag använder.

 • 2. Anpassa produkten

  Här kan du anpassa produkten genom att lägga till ditt lags eller sponsorers loggor, text och annat kul. Kort sagt göra produkten till er egen.

 • 3. Vem betalar vad?

  På ett enkelt sätt kan du bestämma hur produkter ska betalas. Av laget eller av spelarna - eller uppdelat hur ni vill. Du slipper krångla med att samla in pengar. Alla betalar sin del själva.

 • 4. Levererat och klart

  Vi skickar de färdiga produkterna till dig från vårt tryckeri utanför Alingsås.

Lättanvänt

På tifosi.se kan du enkelt designa upp er kollektion med klubblogga, sponsorer och annat tryck.

Ska ni beställa till klubben så lägger du enkelt ordern där och ni kan lägga upp er lagstruktur med spelare och ledare för enkla beställningar i framtiden.

Det ekonomiska

Våra priser är framtagna för att ett helt lag köper ett matchsställ. Om ni vill ha fler saker såsom träningskläder eller merch till ert korplag så kan vi ta fram ett rabatterat förslag. Hör gärna av er till [email protected].

Vad sägs om Tifosi

Logotyp SMSK

Andreas Mökander

Inköpsansvarig Stora Mellby SK

”För oss har det här förändrat mycket, vi kan ägna mindre tid åt allt roddande kring kläder och utrustning, och ägna mer tid åt fotbollen.”

Logotyp Kontra Sthlm

David "Göbb" Wallin

Merchansvarig Kontra Sthlm

”Vi spelar i Korpen och för oss har det alltid varit extremt viktigt att ha snyggare matchkläder än seriekonkurrenterna. Nu har vi det. Nu ska vi bara bli bättre på spelet också…”