För ett smartare föreningsliv

Klubbshop för alla

Med Tifosis lösning "Klubbshop för alla" så kan din klubb, liten som stor få en alldeles egen klubbshop. Ni kan enkelt styra sortimentet digitalt och ni kan också välja att göra förtjänst på era sålda varor. Med Tifosi sparar ni både en massa tid samtidigt som ni stärker klubbkassan.

Så här funkar det

 • 1. Skaffa klubbshop

  Du börjar resan genom att skicka in en ansökan via formuläret. Vi kontaktar dig för att få reda mer om er klubb och bestämma initial rabatt.

 • 2. Välj och anpassa produkter

  Hitta de produkter du vill erbjuda dina medlemmar och lägg till ditt lags logga, text eller annat kul.

 • 3. Tifosi sköter tryck, distribution och lagerhållning

  Nu behöver du bara se till att dina medlemmar hittar din shop och köper dina produkter. När en beställning ramlar in hos oss trycker vi upp och levererar.

 • 4. Ni tjänar pengar

  När försäljningen kommer igång på riktigt kommer din förening börja tjäna pengar. Ni slipper alltså sälja “lättsålda korvar” eller lotter till TV-sända bingo-evenemang.

Anmäl intresse för att starta en klubbshop

Fyll i din e-postadress här intill så kontaktar vi dig snarast.

Det går också bra att ringa oss på 0322-45203.

Enkla och smarta köp till föreningen!

 • 1. Bläddra igenom produktkatalogen

  Här kan du bl.a. filtrera på sport, märken och de färger som ditt lag använder.

 • 2. Anpassa produkten

  Här kan du anpassa produkten genom att lägga till ditt lags eller sponsorers loggor, text och annat kul. Kort sagt göra produkten till er egen.

 • 3. Vem betalar vad?

  På ett enkelt sätt kan du bestämma hur produkter ska betalas. Av laget eller av spelarna - eller uppdelat hur ni vill. Du slipper krångla med att samla in pengar. Alla betalar sin del själva.

 • 4. Levererat och klart

  Vi skickar de färdiga produkterna till dig från vårt tryckeri utanför Alingsås.

Börja handla idag!

På Tifosi väljer du ut vilka kläder och utrustning ditt lag ska ha och vad som ska tryckas var på dessa. För att göra det behöver du skapa ett konto.

Skaffa ett konto här

Kort bindningstid

Vi tror på att om vi gör ett bra jobb så behöver vi inte långa bindningstider. Grunden i våra förslag är därför ettårsavtal som förlängs automatiskt om ni gillar att arbeta tillsammans med oss.

Enkla priser - En rabatt

Det här en bransch där det ibland kan vara svårt att räkna på vad det faktiska priset kostar då det är frivaror, kick-backs, rabatter och klubbpriser. Vi tycker det är alldeles för krångligt så vi arbetar primärt med en rabatt som gäller för alla köp. Rabatten utgår från hur mycket du köper. Första året beräknar vi den utifrån antalet aktiva medlemmar i er förening och rabatten är mellan 10-35%.

Priserna i klubbshopen styr du sedan själv och du kan välja att göra ett påslag och således göra en förtjänst som du kan använda till att köpa kläder & utrustning till klubben.

Några av våra föreningar

Logotyp Östadkulle SK

Östadkulle SK

Fotboll

Logotyp BMK Göta

BMK Göta

Badminton

Logotyp Överums HF

Överums HF

Hästsport

Logotyp Åsaka SK

Åsaka SK

Fotboll

Logotyp Motala AIF

Motala AIF

Skidor