För ett smartare föreningsliv

Tifosi har byggt framtidens sportbutik med utgångspunkt i hur svenska idrottsföreningar och amatörlag fungerar.

Till butiken

Med Tifosi får du

  • Användarvänliga digitala lösningar.
  • Mobil butik - vi kommer ut till er cup eller ert läger.
  • Snygga kläder till korplag.
  • Anpassat tryck och bredd, utifrån kundens behov.
  • Supportershoppar.
  • Inköpstjänst till föreningar.
  • Beställ i mobilen och betala med kort eller faktura.
  • Smidigt underhåll och logistik.

Tifosi lägger stor vikt vid

Minskad admin

Vi vet att all tid som kan sparas genom minskad admin, kommer er förening till nytta genom ökat fokus på idrotten och genom att fler orkar vara med och jobba när det blir roligare.

Leveranssäkerhet

Vi har lärt oss av våra fleråriga samarbeten med föreningar att leveranssäkerheten är det allra viktigaste när man väljer vem som ska hjälpa föreningen med kläder och utrustning.

Kvalitetsprodukter

Kläder som håller längre tid, behöver bytas mer sällan vilket både sprarar pengar och belastar miljön mindre. Vi ligger på våra leverantörer att skapa kollektioner som håller under flera år, och väljer bara de leverantörer som ger prisvärd kvalitet.

Inköpsansvarig Stora Mellby SK

Andreas Mökander

”För oss har det här förändrat mycket, vi kan ägna mindre tid åt allt roddande kring kläder och utrustning, och ägna mer tid åt fotbollen.”

”Vi spelar i Korpen och för oss har det alltid varit extremt viktigt att ha snyggare matchkläder än seriekonkurrenterna. Nu har vi det. Nu ska vi bara bli bättre på spelet också…”

Merchansvarig Kontra Sthlm

David "Göbb" Wallin

Vi som jobbar på Tifosi

Brinner du också för svenskt föreningsliv och vill vara med och skapa framtidens föreningsleverantör? Just nu söker vi lokala provisionssäljare. Hör av dig till Fredrik nedan om du vill veta mer.

Kundansvarig

Felicia Wingfors

[email protected]
070 199 33 08

Vill du jobba hos oss?

Hör av dig!

Här är några av oss som jobbar på Tifosi. Vi är ett blandat gäng som jobbar med allt från design och teknisk utveckling, via tryck och logistik, till utveckling av partnerskap med föreningar och leverantörer.

Tifosi [tiˈfoːzi]

Tifosi är ett italienskt ord för att beskriva en grupp supporters eller fans, vanligtvis relaterat till sport. Till svenska översätts tifosi ungefär till sportfånar. Tifosi grundades 2014 med målet att hjälpa svenskt föreningsliv in i samtiden. Vi gör det med stort hjärta och med en passion för den gemenskap och glädje som föreningslivet för med sig.

För vi vet att svenskt föreningsliv förändras. Allt färre personer har tid och energi att lägga in i föreningen, men behovet av ideella insatser är idag minst lika stort som det alltid har varit, om inte större. De som har drivet vill naturligtvis lägga den största delen av sin tid på föreningens kärnverksamhet: sporten och ungdomsverksamheten. Allt fler känner dock att de administrativa uppgifterna blir ett tungt ok att bära. Här vill vi hjälpa till.

Tifosis grundidé är enkel. Vi bygger tekniska lösningar som är enkla att använda och som sparar tid och pengar för föreningen. Vår inköpstjänst Tifosi är ett nytt sätt att administrera föreningens inköp av kläder och utrustning. Här slipper du de vanliga felkällor som pappersarbete, hemmasnickrade excelark och kontanthantering leder till. Vår supportershoplösning Tifosi Supporter är en strömlinjeformad webbshoplösning för alla era supporterprodukter. Tifosi står för lagret för ett grundsortiment av 20-30 artiklar och när medlemmarna köper produkterna, så går en betydande del direkt till klubben.

På den senaste webbtekniken har vi byggt vår digitala tjänst med utgångspunkt i hur svenska idrottsföreningar fungerar. Vi vet hur, eftersom vi som står bakom Tifosi jobbat med svenska föreningar sedan 1947. Vi har det i blodet. Vi är själva fans, vi är själva föreningsmänniskor. Vi har byggt Tifosi för att vi själva ville att någonting sådant här borde finnas. Och nu finns det. Låt oss bygga ett hållbart föreningsliv tillsammans!

Våra kontor

map Stockholm

Stockholm

Hammarbybacken 27

120 30 Stockholm

[email protected]

map Gräfsnäs

Gräfsnäs, Alingsås

Sporteriet Sverige AB

Hammarbybacken 27

120 30 Stockholm

0322-45203

[email protected]